Auranmaan Metallituote

Paranna talosi käyttöturvallisuutta!


Paranna talosi käyttöturvallisuutta Auranmaan Metallituotteen kattoturvallisuustuotteilla. Saat meiltä lumiesteet, kattosillat ja seinä- sekä lapetikkaat kilpailukykyiseen hintaan. Sadekausien pidetessä myös talon sadevesikourut ja alastulosarjat, eli rännit, on järkevä pitää hyvässä kunnossa.

Saat kauttamme myös katto- ja seinäpellit mustana, valkoisena, punaisena ja mustana määrämittaan tilattuna. Auranmaan Metallituote toimittaa kaikki katto-, turva ja sadevesijärjestelmätuotteet ammattitaidolla asennettuna yli neljännesvuosisadan kokemuksella.

 


Auranmaan Metallituotteen osaamiseen kuuluvat myös ikkuna-, kynnys- ja peitelistat. Teemme savupiippujen pellityksiä, ja pääty-, harja ja jiiripellit saat meiltä asennettuna. Peltitöiden lisäksi voit tilata meiltä kattojen ja seinien maalaustyöt sekä kattojen pesua.

Olemme vuodesta 1989 lähtien palvelleet sekä yksityisiä talonomistajia että julkisyhteisöjä. Mikään työ ei ole meille liian pieni tai ylivoimaisen suuri. Auranmaan Metallituote Oy kuuluu korkeimpaan luottoluokitusluokkaan AAA ja on myös Suomen Peltiseppäyrittäjät ry:n jäsenyritys.